Spotlight

Bekijk het eens door een andere bril!

Afgelopen maandag was Pieter van den Hoogenband bij DWDD met een nieuwe gadget: de PROPEAQ lichtbril.

Lichtbrillen waren al op de markt, maar de Propeaq onderscheidt zich op vele fronten van de bestaande lichtbrillen. Deze lichtbril met een innovatieve technologie ziet er uit als een sportieve zonnebril die overal en altijd kan worden gedragen. Je biologische klok kan hierdoor positief worden beïnvloed en gereguleerd.

Al in eerdere blogs heb ik het over de biologische klok gehad die onder invloed van licht staat. Licht dat op het oog valt, heeft onmiddellijk invloed op de hersenstimulatie en de regulering van het slaap/waakritme. Verstoring van je interne klok kan o.a. leiden tot een jetlag, slaap/waak stoornissen en (winter)depressies.

Een speciale app die is gepersonaliseerd, vertelt precies wanneer je de bril moet dragen, welke lenzen je moet dragen en hoe lang je de bril op moet hebben zodat je alertheid, concentratie en productiviteit worden verhoogd. Tevens kun je hiermee een jetlag voorkomen.

In eerste instantie is de Propeaq voor de topsportwereld ontwikkeld, maar voor bijvoorbeeld intercontinentale reizigers en nachtdienstmedewerkers kan deze lichtbril ook een mooie uitkomst bieden om je persoonlijke prestaties en energie te regelen en te optimaliseren!

Meer informatie over de lichtbril Propeaq kun je vinden op www.propeaq.com

Propeaq2 Propeaq1

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply