Gezond

‘Blue Monday’: vandaag met gratis lichttherapie!

Het zal je zeker niet ontgaan zijn vandaag: het is weer ‘Blue Monday’! De 3e maandag van het jaar zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Buiten is het donker, somber en nat…

Uhhh, kijk naar buiten! Vandaag maandag 18 januari 2016 is een prachtige winterdag: vrieskou met een heerlijk zonnetje!

Ga naar buiten voor gratis lichttherapie. Even een halfuurtje de zon in en die frisse lucht opsnuiven. Buiten dat bewegen goed is voor lichaam én geest, krijg je een heerlijke energieboost door het daglicht dat op je netvlies valt.

Dat geldt overigens voor de hele herfst- en winterperiode. Probeer iedere dag even wat extra daglicht tijdens bijvoorbeeld je lunchwandeling te krijgen. Dat activeert je weer om de middag beter door te komen.

Werk ze nog!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply