Spotlight

LUCHTIGE VERLICHTING

Het belang van een goed lichtontwerp voor nieuwbouw of verbouw komt gelukkig steeds meer in de belangstelling te staan. Een uitgebalanceerd lichtontwerp maakt een ruimte optisch groter, hoger, lager of juist intiemer. Spelen met licht is uitdagend! Licht en schaduw creëren spanning in een ruimte.

Het Bouwbesluit schrijft de aanwezigheid voor van een voorziening voor luchtverversing (ventilatiemogelijkheid) waarmee een verblijfsgebied, een verblijfsruimtes, toilet- en badruimte langs natuurlijke of mechanische weg kan worden geventileerd. Op advies van de Gezondheidsraad wordt een aanbeveling gedaan over benodigde hoeveelheid luchtverversing. Met als resultaat heel veel lelijke, grote ventilatiedoppen in je plafond.

De Airspot is hier een mooi alternatief voor. Verlichting en afzuiging in één! De ventielen zijn geïntegreerd met het verlichtingsarmatuur. De inbouwspots zijn in diverse variaties te krijgen. Van halogeen tot led (dim to warm), in dubbele of enkele uitvoering, van klassieke tot moderne uitstraling waardoor ze in ieder interieur toe te passen zijn.

 

http://airspot.nl

http://airspot.nl/animaties/

AIRSPOT 3

Fotocredits: Airspot.nl

AIRSPOT 4

Fotocredits: Airspot.nl

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply